Akupunktur

Tenna Faldt er sygeplejerske og akupunktør (RAB godkendt)

Tenna har arbejdet med akupunktur, både øre- og krops akupunktur, i mere end 10 år, dels på Sygehus Vendsyssel og dels i privat praksis.  Hun arbejder på Hjørring sygehus som sygeplejerske og akupunktør, derudover arbejder hun som akupunktør på smerteklinikken i Frederikshavn.

I sit arbejde har hun stor fokus på sundhed og ”den skjulte inflammation”.  Hun arbejder bl.a. med et produkt, Omega 3, der helt unikt indeholder en test, der viser din krops Inflammationstal.

Akupunkturbehandlingen stimulerer din krops naturlige evne til at helbrede sig selv, komme i balance så din krop dermed fungerer bedst muligt.

Hvad gør akupunktur:
Vores livsenergi (Qi) flyder konstant rundt i vores meridianbaner. Blokeringer eller ubalancer i en eller flere af vores meridianbaner kan medføre ubalance i vores livsenergi. Dette medfører ofte smerter, stress, træthed ubehag eller kan forårsage sygdom. Ved at påvirke akupunkturpunkter på kroppen, kan man løsne op for blokeringerne og på den måde genoprette kroppens naturlige balance og kroppens selv helbredende evne styrkes.

Selvom hun bruger nåle, så vil du garanteret få følelsen af, at det er en behagelig, afslappende og afstressende wellness behandling.

Mens du får akupunktur for netop din/dine udfordringer, hører du beroligende og afstressende musik. Du ligger på en briks som giver behagelig varme og vibrations massage.

Det er ren velvære 😊

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til både om, akupunktur behandling kan hjælpe dig eller til sundhed og forebyggelse af inflammation.    

Bestilling af tid:
Fitness4women 27572739
eller hos Tenna 61774261

Tenna er i Himlen i Kælderen mandag og fredag. (eller efter behov)

 

1 behandling ca. 75 min. kr. 375
Inkl. øre akupunktur ca. 90 min. kr. 500
Introduktionstilbud:  
5 behandlinger kr. 1.375
5 behandlinger inkl. øreakupunktur kr. 1.625