Om os

Fitness4Women logo

Fitness4women er et lille intimt center, der ligger i Søndergade nr. 147 Frederikshavn i den gamle Spar Nord bygning. Centeret har tidligere hørt under konceptet Butterfly, som var et landsdækkende koncept, men som i dag ikke eksisterer i ret mange byer mere.  I januar 2014 overtog Jørgen Godske centeret, og det fik navnet Fitness4women. Her er der fokus på den effektive og sjove træning for dig som kvinde.

Siden er der sket en del. Fra at være et center med kun en cirkel af maskiner, er udbuddet i dag udvidet. Udover flere kredsløbsmaskiner, så er der også en holdplan, hvor både puls, styrke, dans og meget mere kan komme på prøve. Og vi prøver hele tiden at holde os opdateret.

Vi bruger ikke mange penge på det nyeste af det nyeste udstyr, det er der simpelthen ikke økonomi til. Men til gengæld har vi fundet nogle kanon dygtige instruktører, som synes der er andre vigtige ting end dyrt udstyr.
De forstår at holde en fest hver gang og gør din træning sjov og effektiv hver gang. Derudover har vi fokus på at skabe et godt socialt sammenhold.

Vores mål er nemlig, at du oven i kanon træning også får livskvalitet med.  At du føler dig som en del af centeret, er utrolig vigtig for os.  Alle skal føle sig velkommen og glæde sig til deres træning.  Træning skal ikke bare være hårdt, det skal også være sjovt.

Vi har ingen spejle og påklædningen er ikke vigtig. Man kommer i det man lige har og føler sig tilpas i.

Vi har ikke bare nogle kanon dygtige instruktører men også kanon dejlige medlemmer, som er gode til at snakke med hinanden. Så du bliver aldrig overladt til dig selv i et hjørne.

Her er altid uddannet personale klar til at hjælpe dig hele åbningstiden. Du er aldrig overladt til dig selv.

Koen
Vi er efterhånden blevet kendt på koen som hænger på bygningen. Om det er godt eller skidt er vi sådan set ligeglade med. Vi har haft masser af sjov med den og det er det vigtigste.

Jørgen blev oplyst om at den forrige ejer ville lave aktion på den og pengene gik til Kræftens Bekæmpelse. Det ville han gerne støtte og bød på den. Og vupti en morgen stod den og kiggede gennem vinduet ind til os.

Ideerne var mange om den. Vi bestilte en maler som ”sminkede” den og medlemmer strikkede julepynt til den. Så kom den i vores kælder. Men det synes vi også var synd, så medlemmerne blev spurgt, hvad de synes der skulle ske med den. En forslog at den skulle på taget, og man udfordrer ikke Jørgen.

Derfor hænger den i dag på vores væg. Så ingen bagtanker med den, kun sjov og ballade. Den dag den skal sælges går pengene til det samme siger han.