Personlig træning + Kostvejledning

I Fitness4women har vi personlig træning & kostvejledning v.
Susanne Christiansen.

Vi har alle prøvet er at være på kur. Så sulter vi, så tæller vi kalorier, så undgår vi kulhydrater, så faster vi, så må vi ikke få det vi gerne vil osv.
I de fleste tilfælde sker der det, at i dagene inden kuren går i gang tænker vi:

  • NU skal jeg bare spise, for det må jeg ikke de næste dage. (flere kilo at smide) Det jeg ikke må få, er nu dobbelt så interessant og dobbelt så svært at modstå. Det bliver hurtigt kedeligt.
  • Når kuren er overstået: FEDT nu kan jeg spise igen. Og så spiser man løs, og gerne i det man under kuren ikke måtte få. (kilo på igen)
    Den onde cirkel om og om igen.

Jeg hjælper dig ud af den onde cirkel. For mig handler det ikke bare om, at du taber kilo. For mig handler det om, at det bliver noget der holder. At du får ændret din livsstil, uden det er besværligt.

Små ændringer, som stille og roligt bliver til vaner, således du kan holde dit vægttab og din nye livsstil. Ingen speciel mad, ingen forbudte madvarer og tonsvis af hård træning. Ja det går lidt langsommere, men så er det heller ikke så kedeligt og hårdt. Og det holder.

Der er mange forskellige måder at sammensætte et forløb på.  Sammen bliver vi enige om netop den der passer til dig og din hverdag.

Læs mere på www.dukanhvadduvil.dk