Himlen i kælderen

Fitness4women har deres helt egen wellness afdeling.  Himlen i Kælderen

I kælderen af fitnesscenteret kan du forkæle dig selv med flere typer behandlinger og som medlem af fitness4women kundeklub med månedsabonnent kan du endda få 10% på behandlingerne.
I himlen i kælderen finder du på nuværende tidspunkt behandlinger inden for zoneterapi, akupunktur og fodpleje. Himlen I Kælderen er både for mænd og kvinder.

Det startede faktisk med at vi stod med en kælder vi ikke vidste, hvad vi skulle bruge til. Den kunne desværre ikke bruges til træning,  så der blev taget en beslutning om, at den skulle bruges til wellness. Ideen var at alt skulle samles under et tag.  Så kunne man træne og samtidig få lækre behandlinger og blive lækker i form af flere typer wellness behandlinger.

Derfor kan man i himlen i kælderen leje sig ind som behandler og have sit eget sted. Lokalerne står klar og behandlerne kommer de dage, de booker sig ind. Står du, og har lyst til, at komme i gang med noget du brænder for, er dette en god og billig mulighed.  Om det er negle, healing, voksbehandlinger eller noget helt fjerde, er helt op til dig og dine drømme. Alt er muligt

Du skal bare kontakte os.
Tlf. 27572739