Dance

Zumba m. Jette Rasch Mandag kl. 17.30
Linedance m. Gina Pedersen Onsdag kl. 10.00

Zumba er pulstræning som giver humøret et stort sving opad. Fede rytmer og høj puls, som slutter af med en omgang mavetræning. Der er fart på, men når man har været med et par gange så kan man begynde at huske serierne og så bliver det sjovt. Alle kan være med.

Linedance er dans på linie uden partner. Det er et rigtig godt alternativ, hvis du kan lide at danse og ikke har en fast partner at danse med, fordi man danser solo. Danserne danser den samme dans i lige rækker ved siden af og bag hinanden uden fysisk kontakt.
Alle starter med at danse samtidigt og dansen udføres således synkront og stadig på rækker. Linedance kræver intet udstyr, og kan danses i hvilken som helst påklædning. Det vigtigste er at du har noget tøj på som du befinder dig godt i, og at skoene er med lædersåler, eller en anden glat sål. Kondisko er derfor ikke velegnede. Linedance kan danses af alle uanset erfaring. Du skal blot kunne tælle til 8 og kunne holde takten.
Linedance er en sjov måde at dyrke motion på. Tænk at få masser af motion samtidig med at man har det sjovt og hyggeligt. Man bruger mest benene, men så sandelig også mange andre muskler i kroppen, ikke mindst lattermusklerne når noget er besværligt, eller man pludselig står i en anden retning end alle de andre.